Kalf Kostuums, sinds 1947

 

Yes. Het zit in ons bloed. Ons DNA. Al sinds 1947 voorzien wij Nederland van unieke en bijzondere kostuums. Kostuums die nét even anders zijn. Van nét even hogere kwaliteit. Voorzien van alle accessoires. Die je ergens anders niet ziet. Volledig maatwerk? Hoge volumes? Wij houden van een uitdaging. Dat geeft ons juist energie.

Kalf Kostuums is ontstaan vanuit de operettewereld rond 1947. In de jaren voordat de Tv was uitgevonden, beleefde men hiermee gouden tijden. Kalf kostuums verzorgde de kleding en Kapsalon Kalf de pruiken en grime. Toen deze vorm van entertainment in een slop raakte door de komst van de televisie werd het met de toneelkleding minder, maar we bleven niet stil zitten en ontwikkelde ons in kleding voor evenementen, recreatie en film/fotografie.  

Op dit moment staat de vierde generatie aan het roer en zijn we elke dag bezig met bijzonder kostuums. Vanuit onze voorraad leveren we kostuums door Nederland en België. Ook maken we de meest unieke creaties op aanvraag. Zo blijven we creatief en zorgen we voor de onvergetelijke herinnering. Op naar de toekomst! #kalfkostuums.

Herenweg 2A
8023DA Zwolle

Woensdag & vrijdag open van 10:00 – 17:30
Daarbuiten geopend op afspraak

038 45 35 773
info@kalfkostuums.nl